Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » студоустойчиви:

Подбрани растения, цветя, продукти Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine)

Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine)
Увеличаване на снимката Увеличаване на снимката
Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine)
Каталожен номер: #0381
Единична цена: 18.90 лв
$11.96       |       9.95 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 0 бр.
За да се абонирате за нови бройки от Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine), кликнете тук.
Абонирайте се за автоматично съобщение
Количествата от Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine) в момента са изчерпани, молим да проверявате за нови в наличност. Ако се абонирате за този продукт, Вие изявявате желанието си да Ви осигурим нови количества от него и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим занапред, и компютърната системата ще Ви изпрати автоматично съобщение за наличност. Чрез абонирането Вие не правите поръчка. Попълвате в компютърната система само Вашият имейл и име (не попълвате адресни данни), за да Ви изпрати системата автоматично известие, когато продуктът е наличен. Получите ли го, Вие ще прецените дали желаете да си направите поръчка на този продукт през сайта, защото тогава попълването на адресни данни вече е възможно през системата.

До момента има 0 абонирали се.

Размери на продукта: 40-50 см

Описание: Произлиза от горите на Източна Азия, необикновена катереща се лоза с ароматни лилави цветове, която цъфти през цялото лято.При нашите условия рано на пролет
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine)
Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine) Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine) Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine) Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine) Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine) Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine) Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine) Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Други разновидности на продукта:

Акебия, Шоколадова лоза, голяма
(Akebia)

Акебия, Шоколадова лоза, голяма (Akebia)
#0223       НАЛИЧНО 1 бр.       19 лв
Акебия, шоколадова лоза, семена
(Akebia quinata, Chocolate Vine)
Семена / Seeds
Акебия, шоколадова лоза, семена (Akebia quinata, Chocolate Vine)
#1307       0 бр.       3.50 лв
Акебия, Шоколадова лоза,малка
(Akebia)

Акебия, Шоколадова лоза,малка (Akebia)
#3416       0 бр.       5.87 лв


Коментирайте темата Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine), напишете своето мнение

Коментари за Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Акебия, Шоколадова лоза (Akebia quinata Chocolate Vine), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (7) добавете нов коментар
Марияна
24.03.2012
Здравейте.Искам да попитам за колко време приблизително поникват семената и след това кога цъфти,и също дали скоро очаквате шоколадова лоза на разсад.Благодаря и лек ден!
Админ
24.03.2012
За съжаление нямаме по- специфична информация, но на опаковката са дадени указания за покълване.
Виктор Въков
21.06.2015
До офиса на ЕКОНТ
Админ
21.06.2015
Здравейте,благодарим ви за коментара, но молим да пуснете своята поръчка през системата, тук не е отбелязано нищо, дори и града за който да се праща.
Снежана Дякова
04.03.2016
Желая да бъде доставена в Пазарджик чрез Еконт,офис-на Канала
Админ
04.03.2016
Здравейте, имате ли направена поръчка?
Никола Върбанов
09.10.2017
Искам да ми доставите 2 броя растения Акебия в офиса на Еконт в София, бул. Цариградско шосе № 131 - АТМ център. Ако нямате растения, изпратете ми семена. Благодаря!

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море