Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » топлолюбиви » декоративно-листни:

Подбрани растения, цветя, продукти Замиокулкас (Zamioculcas)

Замиокулкас (Zamioculcas)
Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Замиокулкас (Zamioculcas)
Каталожен номер: #0592
Единична цена: 11.90 лв
$7.53       |       6.26 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 0 бр.
За да се абонирате за нови бройки от Замиокулкас (Zamioculcas), кликнете тук.
Абонирайте се за автоматично съобщение
Количествата от Замиокулкас (Zamioculcas) в момента са изчерпани, молим да проверявате за нови в наличност. Ако се абонирате за този продукт, Вие изявявате желанието си да Ви осигурим нови количества от него и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим занапред, и компютърната системата ще Ви изпрати автоматично съобщение за наличност. Чрез абонирането Вие не правите поръчка. Попълвате в компютърната система само Вашият имейл и име (не попълвате адресни данни), за да Ви изпрати системата автоматично известие, когато продуктът е наличен. Получите ли го, Вие ще прецените дали желаете да си направите поръчка на този продукт през сайта, защото тогава попълването на адресни данни вече е възможно през системата.

До момента има 1 абонирали се.

Размери на продукта: 25-30 см
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Други разновидности на продукта:

Замиокулкас малко
(Zamioculcas)

Замиокулкас малко (Zamioculcas)
#2978       0 бр.       9.90 лв


Коментирайте темата Замиокулкас (Zamioculcas), напишете своето мнение

Коментари за Замиокулкас (Zamioculcas):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Замиокулкас (Zamioculcas), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (7) добавете нов коментар
valentin velikov
2010-06-30
tova cvete se nari4a zamioculcas-ne e zamia zamiata e savsem drugo cvete
Тодорка Григорова
2011-01-30
Ще подкрепя г-н Великов:на сниката,която е публикувана тук е Замиокулкас. Тай също е много красив,но не е Замия. През лятото на миналата година беше публикувана снимка на Замия. Тогава заявявахте 9 броя налични. Въпросът ми е в момента имате ли Замия ?
Админ
2011-01-31
Пак ще проверя от вносителя, благодарим ви. И пак ще пишем дали има и какво е точно което идва от време на време. Обаче сега не можем да го пуснем че веднага ще замръзне при минусовите температури отвън.Куриерските фирми не отопляват камионите и складовете, а и те пътуват през нощта.
Тодорка Григорова
2011-02-16
Много ще се радвам да ме уведомите когато проверите. Имам намерение да взема Замия, ако разполагате с такава и, разбира се, когато може да пътува.
Админ
2011-02-16
Ок
Десислава Халачева
2011-03-19
На снимката е Замиокулкас. Произхожда от тропическа Африка.Замия е от най редките растения на Земята.По външен вид напомня палма,но в действителност е от древното семейство на саговите. В природата се среща в някой райони на Мексико и в югоизточната част на Флорида.
Десислава Халачева
20.05.2011
Родината му е тропическа Африка.Вечнозелено клубеново растение с месести тъмно-зелени листа,със заострени краища.Повърхността на листата е лъскава.Листните дръжки са дебели,месести.Листата са разположени последователно,симетрично на дръжката.На височина достига до 1-1,5 м,което го прави доста обемен.Цветовете са с характерните за семейството коничносъцветие и прицветник.Много непретенциозен и лесен за отглеждане.Наричат го и ZZ за по кратко.За първи път е представено на цветарско изложение в Дания през 1996г.

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море