Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » екзотика » екзотични плодове и зеленчуци:

Подбрани растения, цветя, продукти Зимоустойчив банан (Musa Basjoo)

Зимоустойчив банан (Musa Basjoo)

Добави към Моята поръчка
или
Поръчай директно

Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Зимоустойчив банан (Musa Basjoo)
Каталожен номер: #0202
Предишна цена: 40.90 лв
Отстъпка: - 5 %
Нова единична промо цена: 38.86 лв
Спестявате по 2.05 лв на закупен брой
$24.59       |       20.45 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 1 бр.

Размери на продукта: 80-100 см
Допълнителна информация: Банана трябва да се презимува тази първата зима вътре и на пролет да се сее направо отвън, допълнителна информация за почвата и начина на гледане прочете в статията: линк към статията за Зимоустойчив банан - малък (Musa) - палма


Градинско видео Вижте Видео за Зимоустойчив банан (Musa Basjoo)
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Зимоустойчив банан (Musa Basjoo)
Зимоустойчив банан (Musa Basjoo) Зимоустойчив банан (Musa Basjoo) Зимоустойчив банан (Musa Basjoo) Зимоустойчив банан (Musa Basjoo) Зимоустойчив банан (Musa Basjoo) Зимоустойчив банан (Musa Basjoo) Зимоустойчив банан (Musa Basjoo) Зимоустойчив банан (Musa Basjoo)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.
Добавете Зимоустойчив банан (Musa Basjoo) към Вашата поръчка
или
Направете ЛЕСНА директна заявка за поръчка на Зимоустойчив банан (Musa Basjoo)

Други разновидности на продукта:

Зимоустойчив банан - Голям
(Musa)

Зимоустойчив банан - Голям (Musa)
#0203       0 бр.       35 лв
Червен Банан
(Musa Red Banana)

Червен Банан (Musa Red Banana)
#0460       0 бр.       78 лв
Декоративен Банан
(Musa Banana)

Декоративен Банан (Musa Banana)
#0744       0 бр.       12 лв
Етиопски червен банан Маурелий
(Musa Ensete ventricosum Maurelii Red banana Abyssinian banana)

Етиопски червен банан Маурелий (Musa Ensete ventricosum Maurelii Red banana Abyssinian banana)
#1280       0 бр.       32.50 лв
Банан малък
(Musa)

Банан малък (Musa)
#0868       0 бр.       9.50 лв
Банан
(Musa)

Банан (Musa)
#1298       0 бр.       450 лв


Коментирайте темата Зимоустойчив банан (Musa Basjoo), напишете своето мнение

Коментари за Зимоустойчив банан (Musa Basjoo):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Зимоустойчив банан (Musa Basjoo), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (13) добавете нов коментар
Админ Зимоустойчив банан
2010-04-12
На този линк можете да гледате видео урок за банана http://garden.zamakat.com/index/video-klipove-gradina/28/
gergana georgieva
2010-04-21
2 бр Зимоустоичив банан -Малък / Musa
Админ
2010-06-09
Можете да си направите поръчка, като кликнете бутона "Добави в количката".
ivka
2010-08-23
1 broi
Koceto Atanasov
2010-12-30
аз имам зимоустойчив банан и е около 170см имам и 3 които неса зимоустойчеви също така имам и около 10 броя банани по 10-тина см.Много лесно се гледат просто листатат трябва да са им чисти и да са натопло но не много висока температура някаде около 20-25 градуса.На мойте им мия листата сутрен и вечер и да ви кажа растят като луди оше не е разтворило едното листо и започва дра избива друго.По принцип трябва да се развие едното листо и след няколко дена започва да се показва другото а при мен става много бързо.Сущо така искат слънчева светлина може и пряка и да се полива често зимата се поливат през 2-3 дена по малко вода.Появата да не е много суха и е хубаво ако се неторят с оборска тор за по бърз разтеж както е при мене.Ако най-долното листо почне да пожълтява не се притеснявайте значи излиза ново листо едно излиза друго загива не е хубаво да ги изрязваъте оставете го само да си падне.Мога да ви говоря много за бананите ако имате вапроси питайте с каквото мога ще помагам.Бесели празници
Костадин Атанасов
2011-01-17
Описание: Банановите растения стават все по – популярни. Тяхното отглеждане е истинско удоволствие и лесен начин да се създаде тропическа атмосфера у дома и в градината. Те растат бързо, а повечето от тях раждат плодове на втората си година. В повечето случаи плодовете са по – вкусни от тези, които се продават в магазините или на пазара. Грижи: Повечето бананови растения обичат частична сянка, голямо количество вода и богата тор. Необходимо е наторяването да става по точна схема, за да се образуват здрави и големи плодове. Ако отглеждате банана в саксия или сандък, оставете поне 8 – 10 см.разстояние между грудките. Можете да го засадите и в градината, но температурата на въздуха трябва да е поне 10 градуса. Място: Размножаване: Засейте семената на дълбочина 2.5 см., в поднос или саксия с влажна, наторена почва. Поставете контейнера на топло място и поддържайте постоянна температура 20-25 градуса по целзий. Помнете, че растението се нуждае от светлина. Поникването може да отнеме от 1 до 6 месеца. Когато порастнат достатъчно,за да се обработват, засадете растенията в саксия или сандък, на дълбочина 7.5 см., като внимамавате да не увредите корените. За бързия им растеж е необходима много светлина. През лятото могат да се изнесат на двора и да се приберат вкъщи преди първите студове. През зимата ограничете до минимум поливането. някои листа могат ад покафенеят, което е нормална реакция за сезона. Ако решите да захванете банан от грудка, най – важното е да осигурите добро отцеждане на почвата. Тя трябва да е леко влажна, но не и подгизнала, за да се избегне загниване.
Админ
2011-01-17
Благодарим за изчерпателния коментар, но той се отнася повече за декоративния банан, който се отглежда при стайни условия, за зимоустойчивия банан е характерно, че може да презимува спокойно отвън дори и в северна България, с укритие естествено,Грудките издържат без поливане зимните месеци, даже това е желателно ,за да не изгният грудките.
Емилия Митева
03.06.2012
Искам да по-питам зимоустойчивия банан MUSA на коя година ражда?
Админ
03.06.2012
Ако е отвън в нашите климатични условия не плододава.Но ако се прибира зимата ветре може да плододава.Може би на третата или четвъртата година.Много бързо расте ако се полива всеки ден с около 10 литра вода и подхранване с тор и така ще имате голямо красиво бананово дърво през цялото лято.
Емилия Митева
03.06.2012
Благодаря,надявам се да ядем банани,защото съм го насадила в саксия и ще го прибирам през зимата.
Емилия Митева
15.07.2012
Здравейте имам нужда от съвет забелязах по листата на банана миниатюрни бели насекоми,приличат на малки въшки.Пръсках с препарат за листна въшка ,но резултат няма.Измих листата с разредено веро във вода,но пак нямаше резултат.Моля за съвет.
Админ
10.11.2014
Този сорт банан стана огромен засаден в земята, в саксия едва ли ще плододава. Миналата година при нас цяло лято цъфтеше и връзваше захранваше малки бананчета и се оформяше връзка, продължаваше цвета да расте и бананчетата не можеха да се изхранят и така до края на сезона.едва по- късно научихме (така правели и при производството на бананите),че когато започне банана да цъфти на четвъртата година и когато цветът достигне определена дължина и вече са се заформили първите бананчета,върха на цвета се откъсва, прекършва и той вече не расте на дължина, а започва да изхранва баначетата. След като банана прецъфти на четвъртата година, това стъбло умира и живота на растението продължава в следващите издънки, които отново ще цъфнат на четвъртата година от развитието си.Затова не отстранявайте всички дадени издънки на банана и и така ще имате продължител и на всяка следваща година ще ви цъфти следващата издънка.
асен
18.01.2015
на колко градуса издаржа този сорт банан? при нас става -30 през зимата - щте издаржи ли ?

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море