Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » луковици и грудки:

Подбрани растения, цветя, продукти Кала (Zantedeschia Calla Captain Trinity)

Кала (Zantedeschia Calla Captain Trinity)
Увеличаване на снимката Увеличаване на снимката
Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Кала (Zantedeschia Calla Captain Trinity)
Каталожен номер: #4691
Единична цена: 12.00 лв
$7.59       |       6.32 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 0 бр.
За да се абонирате за нови бройки от Кала (Zantedeschia Calla Captain Trinity), кликнете тук.
Абонирайте се за автоматично съобщение
Количествата от Кала (Zantedeschia Calla Captain Trinity) в момента са изчерпани, молим да проверявате за нови в наличност. Ако се абонирате за този продукт, Вие изявявате желанието си да Ви осигурим нови количества от него и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим занапред, и компютърната системата ще Ви изпрати автоматично съобщение за наличност. Чрез абонирането Вие не правите поръчка. Попълвате в компютърната система само Вашият имейл и име (не попълвате адресни данни), за да Ви изпрати системата автоматично известие, когато продуктът е наличен. Получите ли го, Вие ще прецените дали желаете да си направите поръчка на този продукт през сайта, защото тогава попълването на адресни данни вече е възможно през системата.

До момента има 0 абонирали се.

Размери на продукта: 1 брой луковица в пакет
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Други разновидности на продукта:

Zantedeschia Calla Жълта кала, малка (Zantedeschia Calla) 0 бр. | 4.99 лв
Zantedeschia Calla Бяла кала, малка (Zantedeschia Calla) 0 бр. | 3.50 лв
Zantedeschia Calla Captain Fuego Бяла кала, голяма (Zantedeschia Calla Captain Fuego) 0 бр. | 11 лв
Zantedeschia Calla Жълта кала, голяма (Zantedeschia Calla) 0 бр. | 10.60 лв Жълта кала, голяма (Zantedeschia Calla) е специално предложение!
Zantedeschia Calla Picasso Кала Пикасо (Zantedeschia Calla Picasso) 0 бр. | 12.34 лв Кала Пикасо (Zantedeschia Calla Picasso) е на промоция -5%!
Zantedeschia Calla treasure Кала (Zantedeschia Calla treasure) 0 бр. | 9.60 лв
Zantedeschia Calla Captain Rosette Кала розова (Zantedeschia Calla Captain Rosette) 0 бр. | 9.50 лв
Zantedeschia Calla Captain Promise Кала лилава (Zantedeschia Calla Captain Promise) 0 бр. | 10.99 лв
Zantedeschia Calla Captain Safari Кала червена (Zantedeschia Calla Captain Safari) 0 бр. | 4.99 лв
Zantedeschia Calla mix Кала микс (Zantedeschia Calla mix) 0 бр. | 6.80 лв
Zantedeschia Calla Кала червена (Zantedeschia Calla) 0 бр. | 3.99 лв
Zantedeschia Calla Кала, черна (Zantedeschia Calla) 0 бр. | 2 лв Кала, черна (Zantedeschia Calla) е специално предложение!
Zantedeschia Calla Captain Palermo Кала черна (Zantedeschia Calla Captain Palermo) 0 бр. | 13.80 лв Кала черна (Zantedeschia Calla Captain Palermo) е специално предложение!


Коментирайте темата Кала (Zantedeschia Calla Captain Trinity), напишете своето мнение

Коментари за Кала (Zantedeschia Calla Captain Trinity):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Кала (Zantedeschia Calla Captain Trinity), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

Имате шанса да напишете първия коментар за Кала (Zantedeschia Calla Captain Trinity)...

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море