Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » сукуленти » котиледон cotyledon:

Подбрани растения, цветя, продукти Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw)

Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw)

Добави към Моята поръчка
или
Поръчай директно

Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw)
Каталожен номер: #2126
Единична цена: 4.99 лв
$3.16       |       2.63 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 1 бр.

Размери на продукта: 2-3 см

Описание: Мечата лапичка е билка.Меча лапа е растение, което помага много при увреден слух и проблеми с шум в ушите.Ако имате проблеми със слуха или страдате от шум в ушите, не се притеснявайте – има лек. Той се нарича меча лапа. Разбира се, става въпрос за растението меча лапа, чийто листа напомнят именно лапата на мечка. Има няколко рецепти, които ще подобрят здравословното състояние при Той се появи при по-голяма чувствителност на нервната система, но има случаи когато става въпрос за някое по-опасно заболяване. Шумът в ушите може да е слаб или силен, но независимо от неговата степен той дразни и изостря още повече нервната система. В случай, че шумът в ушите е предизвикан от болест, той често е придружаван и от други симптоми, като например замайване, загуба на равновесие, гадене и дискомфорт. За да си помогнете при това неприятно състояние, си пригответе лек от билката меча лапа. Взима се едно листо от растението и се изстисква от него толкова количество, което да ви стигне да накапете и двете уши вечер преди сън. Количеството е по една капка във всяко ухо. Хубаво е да си имате от растението меча лапа вкъщи, за да изстисквате пресен сок. Правете това докато шумът в ушите или увреденият слух не се оправят.Със сок от билката меча лапа се регулира и кръвното налягане. Освен с меча лапа увреден слух се лекува и с билката арника, от която се приготвя тинктура. За нейната направа са нужни изсушен цвят от арниката, които се пуска в шише е се залива с медицински спирт от аптеката. Съотношението билка-спирт е 1:10. Тинктурата се оставя за 14 дни и след това от нея се капва в засегнатото ухо по 3 капки измерени с капкомер. Така че при проблеми, свързани със шум в ушите и проблеми със слуха ще ви свърши много здравословна работа пресен сок от билката меча лапа.

ИЗПРАЩАНЕТО НА КАКТУСИТЕ И СУКУЛЕНТИТЕ СТАВА НА КОРЕН БЕЗ ПРЪСТ И САКСИЯ С ЦЕЛ ОЛЕКОТЯВАНЕ ПРАТКАТА НА КЛИЕНТА, ТЪЙ КАТО РАСТЕНИЯТА СА ИЗДРЪЖЛИВИ И ТОВА ЗА ТЯХ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ПРЕСТОЯТ 1-2 ДЕНОНОЩИЯ БЕЗ ПРЪСТ И ПОЛИВКА.
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw)
Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw) Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw) Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw) Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw) Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.


Аранжировки със сукуленти by gradinatv
Добавете Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw) към Вашата поръчка
или
Направете ЛЕСНА директна заявка за поръчка на Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw)

Други разновидности на продукта:

Котиледон
(Cotyledon papillaris)

Котиледон (Cotyledon papillaris)
#2099       НАЛИЧНО 1 бр.       3.99 лв
Котиледон
(COTYLEDON tomentosa variegata LADY SMITHENSIS VARIEGATED)

Котиледон (COTYLEDON tomentosa variegata LADY SMITHENSIS VARIEGATED)
#3753       НАЛИЧНО 1 бр.       8.50 лв
Котиледон
(Cotyledon Chocoline Mint Truffles hybrid)

Котиледон (Cotyledon Chocoline Mint Truffles hybrid)
#4023       НАЛИЧНО 1 бр.       13.50 лв
Котиледон
(Cotyledon orbiculata v undulata)

Котиледон (Cotyledon orbiculata v undulata)
#0826       0 бр.       7.99 лв
Котиледон
(Cotyledon orbiculata cv. Silver Waves)

Котиледон (Cotyledon orbiculata cv. Silver Waves)
#3574       0 бр.       5.00 лв
Котиледон
(Cotyledon orbiculata Red Edge)

Котиледон (Cotyledon orbiculata Red Edge)
#3857       0 бр.       8 лв
Котиледон
(Cotyledon orbiculata var. oophylla cv)

Котиледон (Cotyledon orbiculata var. oophylla cv)
#3945       0 бр.       10.39 лв
Котиледон
(Cotyledon orbiculata variegated)

Котиледон (Cotyledon orbiculata variegated)
#4767       0 бр.       55 лв


Коментирайте темата Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw), напишете своето мнение

Коментари за Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

Имате шанса да напишете първия коментар за Котиледон Меча лапа лапичка (Cotyledon tomentosa bear s paw)...

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море