Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » билки и подправки:

Подбрани растения, цветя, продукти Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria)

Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria)
Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria)
Каталожен номер: #0815
Единична цена: 15.00 лв
$9.49       |       7.89 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 0 бр.
За да се абонирате за нови бройки от Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria), кликнете тук.
Абонирайте се за автоматично съобщение
Количествата от Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria) в момента са изчерпани, молим да проверявате за нови в наличност. Ако се абонирате за този продукт, Вие изявявате желанието си да Ви осигурим нови количества от него и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим занапред, и компютърната системата ще Ви изпрати автоматично съобщение за наличност. Чрез абонирането Вие не правите поръчка. Попълвате в компютърната система само Вашият имейл и име (не попълвате адресни данни), за да Ви изпрати системата автоматично известие, когато продуктът е наличен. Получите ли го, Вие ще прецените дали желаете да си направите поръчка на този продукт през сайта, защото тогава попълването на адресни данни вече е възможно през системата.

До момента има 4 абонирали се.

Размери на продукта: 30-40 см

Описание: Литрум (Lythrum salicaria), върболист, билката блатия, тревисто растение
Контейнер: 3 литра
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria)
Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria) Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria) Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Други разновидности на продукта:

Литрум саликария
(lythrum salicaria)

Литрум саликария (lythrum salicaria)
#1513       0 бр.       8 лв


Коментирайте темата Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria), напишете своето мнение

Коментари за Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Литрум, върболист, билката блатия (Lythrum salicaria), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (2) добавете нов коментар
galq kutuleva
2011-02-09
Литрума всъщност е една доста полезна билка - Блатия (върболист) . Много подходящ е за засаждане в комбинирани групи в зелените площи, по бреговете на изкуствени езерца и различни миксбордюри. Литрума е олицетворение на една празнична, ярка градина. От юни до края на септември той привлича погледите върху себе си. Успешно се развива и расте при всякакви климатични условия. Единствено плътната и силна сянка не му понася. Прихваща се във всякакъв вид почви. Понася и засушаване. В нашите градини преди всичко се срещат два вида литруми: Lythrum salicaria и L. virgatum. От декоративна гледна точка, на практика те не се различават. Литрума е любимец на пчелички и пеперуди. Може да стигне до 1,20 м. височина. Премахвайте прецъфтелите клончета, за да не изтощават растението. Размножава се чрез деление на коренището или през пролетта чрез млади отводи. Може да се размножава и чрез посяване на семена в периода януари - март. Оптималната температура за покълване е 15-18 градуса. Пониците се появяват 20-30 дни след посяването. Стратификация на семената не е нужна. Растенията, отгледани от семена зацъфтяват 2-3 години след посяването. Ако ви се наложи да отделяте част от коренището на литрума, ще ви е нужна брадвичка, тъй като корените закърняват и стават много здрави и дебели. Подходящи за компанията на литрума са нежните астилбета и градинската традесканция.
Админ
2011-02-10
Благодарим, и аз май ще си го взема.

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море