Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » кактуси » опунция opuntia:

Подбрани растения, цветя, продукти Опунция (Opuntia cristata)

Опунция (Opuntia cristata)
Увеличаване на снимката Увеличаване на снимката

Добави към Моята поръчка
или
Поръчай директно

Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Опунция (Opuntia cristata)
Каталожен номер: #4689
Единична цена: 5.80 лв
$3.67       |       3.05 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 1 бр.

Размери на продукта: 5-6 см

ИЗПРАЩАНЕТО НА КАКТУСИТЕ И СУКУЛЕНТИТЕ СТАВА НА КОРЕН БЕЗ ПРЪСТ И САКСИЯ С ЦЕЛ ОЛЕКОТЯВАНЕ ПРАТКАТА НА КЛИЕНТА, ТЪЙ КАТО РАСТЕНИЯТА СА ИЗДРЪЖЛИВИ И ТОВА ЗА ТЯХ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ПРЕСТОЯТ 1-2 ДЕНОНОЩИЯ БЕЗ ПРЪСТ И ПОЛИВКА.
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.
Добавете Опунция (Opuntia cristata) към Вашата поръчка
или
Направете ЛЕСНА директна заявка за поръчка на Опунция (Opuntia cristata)

Други разновидности на продукта:

Opuntia microdasys Опунция (Opuntia microdasys) НАЛИЧНО | 14.90 лв
Opuntia vestita f. cristata Опунция вестита (Opuntia vestita f. cristata) НАЛИЧНО | 10.50 лв
Opuntia Monacantha fma Variegata Опунция (Opuntia Monacantha fma Variegata) НАЛИЧНО | 2 лв Опунция (Opuntia Monacantha fma Variegata) е на промоция -20%!
Opuntia vestita Опунция вестита (Opuntia vestita) НАЛИЧНО | 5.20 лв Опунция вестита (Opuntia vestita) е на промоция -20%!
Opuntia cristata Опунция (Opuntia cristata) НАЛИЧНО | 10.50 лв Опунция (Opuntia cristata) е специално предложение!
Opuntia fulgida f. cristata Опунция (Opuntia fulgida f. cristata) НАЛИЧНО | 7.60 лв Опунция (Opuntia fulgida f. cristata) е специално предложение!
Opuntia Опунция (Opuntia) НАЛИЧНО | 4.50 лв
Opuntia Опунция невкоренен резник (Opuntia) НАЛИЧНО | 5 лв
Opuntia vestita f. cristata Опунция вестита (Opuntia vestita f. cristata) НАЛИЧНО | 15 лв
Opuntia Опунция (Opuntia) 0 бр. | 4.80 лв
Opuntia rufida Opuntia microdasys Опунция голяма (Opuntia rufida Opuntia microdasys) 0 бр. | 18 лв
Opuntia phaeacantha Опунция (Opuntia phaeacantha) 0 бр. | 2.80 лв Опунция (Opuntia phaeacantha) е на промоция -20%!
Opuntia Опунция (Opuntia) 0 бр. | 3.90 лв
Opuntia humifusa Опунция (Opuntia humifusa) 0 бр. | 2.40 лв Опунция (Opuntia humifusa) е на промоция -25%!
Opuntia tuna Опунция туна (Opuntia tuna) 0 бр. | 2.80 лв
Opuntia Опунция (Opuntia) 0 бр. | 2 лв
Opuntia ficus-indica Опунция, кактусова смокиня, семена (Opuntia ficus-indica) 0 бр. | 2 лв
Opuntia clavaroides Maihueniopsis claverioides Опунция (Opuntia clavaroides Maihueniopsis claverioides) 0 бр. | 7 лв Опунция (Opuntia clavaroides Maihueniopsis claverioides) е специално предложение!
Opuntia fulgida f. cristata Опунция (Opuntia fulgida f. cristata) 0 бр. | 7.60 лв Опунция (Opuntia fulgida f. cristata) е специално предложение!
Opuntia basilaris var. whitneyana Опунция базиларис (Opuntia basilaris var. whitneyana) 0 бр. | 7.99 лв
Opuntia zebrina reticulata, OPUNTIA spec. cv. Cobra Опунция (Opuntia zebrina reticulata, OPUNTIA spec. cv. Cobra) 0 бр. | 9.49 лв Опунция (Opuntia zebrina reticulata, OPUNTIA spec. cv. Cobra) е на промоция -5%!
Opuntia fulgida f. cristata Опунция (Opuntia fulgida f. cristata) 0 бр. | 7.60 лв Опунция (Opuntia fulgida f. cristata) е специално предложение!


Коментирайте темата Опунция (Opuntia cristata), напишете своето мнение

Коментари за Опунция (Opuntia cristata):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Опунция (Opuntia cristata), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

Имате шанса да напишете първия коментар за Опунция (Opuntia cristata)...

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море