Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » семена » семена от палми:

Подбрани растения, цветя, продукти Палма Вашингтония, семена (Washingtonia filifera Californian Cotton Palm)

СЕМЕНАТА СЕ ПОРЪЧВАТ ОТ АНГЛИЯ И СА С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ

Палма Вашингтония, семена (Washingtonia filifera Californian Cotton Palm)

Добави към Моята поръчка
или
Поръчай директно

Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Палма Вашингтония, семена (Washingtonia filifera Californian Cotton Palm)
Каталожен номер: #0438
Единична цена: 6.50 лв
$4.11       |       3.42 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 10 бр.


Описание: Палма с красиви перести листа. Те са калени до около -5 ° C при условие, че са изложени на достатъчно светлина. Зимуват в неотопляема оранжерия. Отглежда се бързо и лесно от семена. Пониква лесно при 30 ° C. Робуста има по-големи листа като малко растение, но може да не е толкова издръжлива.
Допълнителна информация: 15 бр. семена в пакет
ВНИМАНИЕ! УКАЗАНИЯ ЗА ПОРЪЧКАТА ВИ ОТ СЕМЕНА: Семената са вече достъпни и могат да се поръчват, но поръчката се задейства, след като се преведе сумата за семената + 6 лв за транспортни разходи (4 лв транспорт на семената от Англия до България + 2 лв за препоръчано писмо до Вашия адрес). Семената ще бъдат доставени в рамките на 1-2 месеца. Може допълнително да се прави уточняване с клиента. Когато семената се добавят към поръчката с други растения, тогава таксата за пощенски разходи е само 4 лв за доставката от Англия до България. При поръчка в допълнителните бележки съобщете начина, по който да платите ПРЕДВАРИТЕЛНО семената + транспорта, за да бъде поръчката задействана.

Молим уважаемите клиенти, които правят поръчка за семена от Англия, да изпращат сумите за семената по избрания от тях начин за предплащане в поръчката скоро след направата й, за да не се налага другите клиенти да ви изчакват и да се бави по този начин груповата поръчка. Ако до 1 седмица не получим предлащането, не можем да изпълним поръчката и ще бъде изтрита. Благодарим предварително.
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Препоръки по отношение на често задавани въпроси относно покълването на семената.

Много от семената и луковиците, които предлагаме, не са традиционни стайни растения. Много от тях са изключително чувствителни към количеството влага, получени и конкретния вид на почвата, която се използва. Не би трябвало да се използва обикновената саксийна почва, която е за готови растения. Това е най-често срещаната грешка, тъй като тази почва е прекалено сбита в молекулярната си структура, и това е пагубно за семената. Почвата остава мокра и причинява на семената гниене от комбинацията на влага плюс липсата на кислород, причинено от плътна почва. Подчертаваме, че почвата трябва да е добре отцедена и добре източена. Използвайте почвени смеси, а не традиционните саксийни почви. Ако почвата микс, която използвате, съдържа твърде много торф, призоваваме ви да добавите 20% финни песъчинки, така че да може да се оттича водата. Семената, които сте посадили в почва, която е твърде плътна, ще причини гниене на семената. Следвайте инструкциите от пакетчето за покълване на семената. Ако се отклоните, с много от тези семена, няма да имате успех. Посадете семената веднага след като сте ги получили. На повечето тропически семена кълняемостта е кратка и не се препоръчва съхранение на семената за дълъг период. Някои семена пък изискват дълъг период от много месеци за покълване, което е изключение, а не правило. Повечето от семената по възможност най-свежи.

Добавете Палма Вашингтония, семена (Washingtonia filifera Californian Cotton Palm) към Вашата поръчка
или
Направете ЛЕСНА директна заявка за поръчка на Палма Вашингтония, семена (Washingtonia filifera Californian Cotton Palm)

Други разновидности на продукта:

Палма Вашингтония, семена
(Washingtonia filifera)
Семена / Seeds
Палма Вашингтония, семена (Washingtonia filifera)
#2709       НАЛИЧНО 5 бр.       4.50 лв
Палма Вашингтония
(Washingtonia)

Палма Вашингтония (Washingtonia)
#0360       0 бр.       12 лв
Палма Вашингтония, семена
(Washingtonia robusta Sky Duster)
Семена / Seeds
Палма Вашингтония, семена (Washingtonia robusta Sky Duster)
#0439       0 бр.       6.80 лв
Палма Вашингтония, малка
(Washingtonia robusta)

Палма Вашингтония, малка (Washingtonia robusta)
#0623       0 бр.       5.90 лв
Палма вашингтония
(Palm Washingtonia)

Палма вашингтония (Palm Washingtonia)
#4176       0 бр.       130 лв


Коментирайте темата Палма Вашингтония, семена (Washingtonia filifera Californian Cotton Palm), напишете своето мнение

Коментари за Палма Вашингтония, семена (Washingtonia filifera Californian Cotton Palm):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Палма Вашингтония, семена (Washingtonia filifera Californian Cotton Palm), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (3) добавете нов коментар
донка дончева
2010-03-18
може ли да пратите семената по пощата? сигурно ли е че ще поникнат? защото не си струва да платя 10 лв доставка за пакетче семена
Админ - Палма Вашингтония
2010-03-18
Никой не може да каже дали ще Ви поникнат семената, защото не се знае как ще ги сеете и как ще се грижите после за тях, дали ще бъдат спазени всичките изисквания на растението. Ако смятате, че има риск, няма да си ги поръчвате. Но ако постигнете успех с начинанието, ще имате красиви растения.
Koceto Atanasov
2010-12-30
Почтии всички семена поникват но се иска време 8 от 10 семена покулват.Аз си бях сял преди 1 година палма ЦИКАС от семена трудно поникнаха но поникнаха сега в момента са около 30-40см трудно поникват наистина.Аз си ги сях от самата палма взех семена но небяха озрели както трябжа, а тука ще ви дадат озрели семена и ще поникнат.Сеят се на около 3см и се поливат често през 1 ден по малко вода.И температурата да е около 22-23 градуса и ако се спазва всичко това за 45 дена ще поникнат.и след това през месец пускат по едно листо.

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море