Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » семена » семена от тропични лиани:

Подбрани растения, цветя, продукти Пасифлора микс, семена (Passiflora Mixed Passion Flowers)

СЕМЕНАТА СЕ ПОРЪЧВАТ ОТ АНГЛИЯ И СА С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ

Пасифлора микс, семена (Passiflora Mixed Passion Flowers)
Увеличаване на снимката Увеличаване на снимката

Добави към Моята поръчка
или
Поръчай директно

Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Пасифлора микс, семена (Passiflora Mixed Passion Flowers)
Каталожен номер: #0427
Единична цена: 11.90 лв
$7.53       |       6.26 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 10 бр.


Описание: Това е МИКС от различни видове Пасифлори с широка гама от форми и цветове.
Допълнителна информация: 10 броя семена в пакет
ВНИМАНИЕ! УКАЗАНИЯ ЗА ПОРЪЧКАТА ВИ ОТ СЕМЕНА: Семената са вече достъпни и могат да се поръчват, но поръчката се задейства, след като се преведе сумата за семената + 6 лв за транспортни разходи (4 лв транспорт на семената от Англия до България + 2 лв за препоръчано писмо до Вашия адрес). Семената ще бъдат доставени в рамките на 1-2 месеца. Може допълнително да се прави уточняване с клиента. Когато семената се добавят към поръчката с други растения, тогава таксата за пощенски разходи е само 4 лв за доставката от Англия до България. При поръчка в допълнителните бележки съобщете начина, по който да платите ПРЕДВАРИТЕЛНО семената + транспорта, за да бъде поръчката задействана.

Молим уважаемите клиенти, които правят поръчка за семена от Англия, да изпращат сумите за семената по избрания от тях начин за предплащане в поръчката скоро след направата й, за да не се налага другите клиенти да ви изчакват и да се бави по този начин груповата поръчка. Ако до 1 седмица не получим предлащането, не можем да изпълним поръчката и ще бъде изтрита. Благодарим предварително.
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Пасифлора микс, семена (Passiflora Mixed Passion Flowers)
Пасифлора микс, семена (Passiflora Mixed Passion Flowers)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Препоръки по отношение на често задавани въпроси относно покълването на семената.

Много от семената и луковиците, които предлагаме, не са традиционни стайни растения. Много от тях са изключително чувствителни към количеството влага, получени и конкретния вид на почвата, която се използва. Не би трябвало да се използва обикновената саксийна почва, която е за готови растения. Това е най-често срещаната грешка, тъй като тази почва е прекалено сбита в молекулярната си структура, и това е пагубно за семената. Почвата остава мокра и причинява на семената гниене от комбинацията на влага плюс липсата на кислород, причинено от плътна почва. Подчертаваме, че почвата трябва да е добре отцедена и добре източена. Използвайте почвени смеси, а не традиционните саксийни почви. Ако почвата микс, която използвате, съдържа твърде много торф, призоваваме ви да добавите 20% финни песъчинки, така че да може да се оттича водата. Семената, които сте посадили в почва, която е твърде плътна, ще причини гниене на семената. Следвайте инструкциите от пакетчето за покълване на семената. Ако се отклоните, с много от тези семена, няма да имате успех. Посадете семената веднага след като сте ги получили. На повечето тропически семена кълняемостта е кратка и не се препоръчва съхранение на семената за дълъг период. Някои семена пък изискват дълъг период от много месеци за покълване, което е изключение, а не правило. Повечето от семената по възможност най-свежи.

Добавете Пасифлора микс, семена (Passiflora Mixed Passion Flowers) към Вашата поръчка
или
Направете ЛЕСНА директна заявка за поръчка на Пасифлора микс, семена (Passiflora Mixed Passion Flowers)

Други разновидности на продукта:

Passiflora quadrangularis Семена / Seeds Пасифлора, Маракуя, семена (Passiflora quadrangularis) НАЛИЧНО | 12 лв Пасифлора, Маракуя, семена (Passiflora quadrangularis) е специално предложение!
Passiflora caerulea, Hardy Passion Flower Семена / Seeds Пасифлора Каерулея, семена (Passiflora caerulea, Hardy Passion Flower) НАЛИЧНО | 8 лв
Passiflora incarnata Семена / Seeds Пасифлора, семена (Passiflora incarnata) НАЛИЧНО | 9.50 лв
Passiflora mollisima Семена / Seeds Пасифлора молисима, семена (Passiflora mollisima) НАЛИЧНО | 11.90 лв
Passiflora actinia Семена / Seeds Пасифлора актиния, семена (Passiflora actinia) НАЛИЧНО | 15 лв
Passiflora quadrangularis Purple Granadilla Семена / Seeds Пасифлора, семена (Passiflora quadrangularis Purple Granadilla) НАЛИЧНО | 15 лв
Passiflora Пасифлора (Passiflora) 0 бр. | 12.90 лв
Passiflora caerulea Пасифлора Каерулея, Церулея (Passiflora caerulea) 0 бр. | 5.70 лв Пасифлора Каерулея, Церулея (Passiflora caerulea) е на промоция -25%!
Passiflora alata Victoria Пасифлора алата (Passiflora alata Victoria) 0 бр. | 25.50 лв Пасифлора алата (Passiflora alata Victoria) е специално предложение!
Passiflora Purple Haze Пасифлора алата (Passiflora  Purple Haze) 0 бр. | 25.50 лв Пасифлора алата (Passiflora  Purple Haze) е специално предложение!
Passiflora edulis Семена / Seeds Пасифлора едулис, Маракуя, семена (Passiflora edulis) 0 бр. | 3.50 лв
Passiflora vitifolia hybrid Red Passion Семена / Seeds Пасифлора витифолия, семена (Passiflora vitifolia hybrid Red Passion) 0 бр. | 17.50 лв Пасифлора витифолия, семена (Passiflora vitifolia hybrid Red Passion) е специално предложение!
Passiflora ligularis Sweet Granadilla Семена / Seeds Пасифлора лигуларис - Гранадила, семена (Passiflora ligularis Sweet Granadilla) 0 бр. | 2.50 лв
Passiflora edulis Маракуя, пасифлора разсад (Passiflora edulis) 0 бр. | 1.50 лв Маракуя, пасифлора разсад (Passiflora edulis) е специално предложение!
Passiflora ligularis, Sweet Granadilla Пасифлора лигуларис, Сладка гранадила (Passiflora ligularis, Sweet Granadilla) 0 бр. | 3 лв
Passiflora Пасифлора (Passiflora) 0 бр. | 9.80 лв Пасифлора (Passiflora) е специално предложение!
Passiflora ligularis Sweet Granadilla Семена / Seeds Пасифлора лигуларис сладка гранадила, семена (Passiflora ligularis Sweet Granadilla) 0 бр. | 1.80 лв Пасифлора лигуларис сладка гранадила, семена (Passiflora ligularis Sweet Granadilla) е специално предложение!
Passiflora caerulea Семена / Seeds Пасифлора, семена (Passiflora caerulea) 0 бр. | 2.13 лв Пасифлора, семена (Passiflora caerulea) е на промоция -15%!
Passiflora Victoria Пасифлора (Passiflora Victoria) 0 бр. | 35.80 лв
Passiflora Pura Vida Пасифлора (Passiflora Pura Vida) 0 бр. | 17.20 лв Пасифлора (Passiflora Pura Vida) е специално предложение!
Passiflora caerulea Lavender Lady Пасифлора (Passiflora caerulea Lavender Lady) 0 бр. | 19.90 лв Пасифлора (Passiflora caerulea Lavender Lady) е специално предложение!
Passiflora Victoria Пасифлора (Passiflora Victoria) 0 бр. | 25.88 лв Пасифлора (Passiflora Victoria) е на промоция -25%!
Passiflora Avalanche Пасифлора бяла (Passiflora Avalanche) 0 бр. | 17.90 лв
Passiflora Incense Пасифлора цикламена (Passiflora Incense) 0 бр. | 17.90 лв
Passiflora caerulea Constance Eliott Пасифлора бяла (Passiflora caerulea Constance Eliott) 0 бр. | 25 лв Пасифлора бяла (Passiflora caerulea Constance Eliott) е специално предложение!
Passiflora quadrangularis Erotica, Penis Granadilla Семена / Seeds Пасифлора, семена (Passiflora quadrangularis Erotica, Penis Granadilla) 0 бр. | 15.50 лв Пасифлора, семена (Passiflora quadrangularis Erotica, Penis Granadilla) е специално предложение!
Passiflora Пасифлора (Passiflora) 0 бр. | 4.20 лв Пасифлора (Passiflora) е на промоция -30%!


Коментирайте темата Пасифлора микс, семена (Passiflora Mixed Passion Flowers), напишете своето мнение

Коментари за Пасифлора микс, семена (Passiflora Mixed Passion Flowers):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Пасифлора микс, семена (Passiflora Mixed Passion Flowers), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (3) добавете нов коментар
Елена Стоева
2011-02-13
през ко? месец се засаждат
Мария
17.06.2011
Очаквате ли доставка в близко време?
Велиянова
15.10.2013

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море