Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » семена » оранжерийна екзотика семена:

Подбрани растения, цветя, продукти Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids)

СЕМЕНАТА СЕ ПОРЪЧВАТ ОТ АНГЛИЯ И СА С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ

Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids)

Добави към Моята поръчка
или
Поръчай директно

Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids)
Каталожен номер: #0450
Единична цена: 17.90 лв
$11.33       |       9.42 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 9 бр.


Описание: Това екзотично растение изисква топло парниково помещение и много слънце и светлина. Обича почвата да е добре изцедлива. Тези семена са от бързо развиващи се хибриди, всички с отличен аромат. Лесно се размножава от семена, но изисква търпение, за да се повиши цъфтежа в продължение на около 3 години. Ако мислите, че имате добра позиция за това прекрасно растение в топла оранжерия, пробвайте го.
Семейство: Apocynaceae
Допълнителна информация: 10 броя семена в пакет
ВНИМАНИЕ! УКАЗАНИЯ ЗА ПОРЪЧКАТА ВИ ОТ СЕМЕНА: Семената са вече достъпни и могат да се поръчват, но поръчката се задейства, след като се преведе сумата за семената + 6 лв за транспортни разходи (4 лв транспорт на семената от Англия до България + 2 лв за препоръчано писмо до Вашия адрес). Семената ще бъдат доставени в рамките на 1-2 месеца. Може допълнително да се прави уточняване с клиента. Когато семената се добавят към поръчката с други растения, тогава таксата за пощенски разходи е само 4 лв за доставката от Англия до България. При поръчка в допълнителните бележки съобщете начина, по който да платите ПРЕДВАРИТЕЛНО семената + транспорта, за да бъде поръчката задействана.

Молим уважаемите клиенти, които правят поръчка за семена от Англия, да изпращат сумите за семената по избрания от тях начин за предплащане в поръчката скоро след направата й, за да не се налага другите клиенти да ви изчакват и да се бави по този начин груповата поръчка. Ако до 1 седмица не получим предлащането, не можем да изпълним поръчката и ще бъде изтрита. Благодарим предварително.
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids)
Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids) Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Препоръки по отношение на често задавани въпроси относно покълването на семената.

Много от семената и луковиците, които предлагаме, не са традиционни стайни растения. Много от тях са изключително чувствителни към количеството влага, получени и конкретния вид на почвата, която се използва. Не би трябвало да се използва обикновената саксийна почва, която е за готови растения. Това е най-често срещаната грешка, тъй като тази почва е прекалено сбита в молекулярната си структура, и това е пагубно за семената. Почвата остава мокра и причинява на семената гниене от комбинацията на влага плюс липсата на кислород, причинено от плътна почва. Подчертаваме, че почвата трябва да е добре отцедена и добре източена. Използвайте почвени смеси, а не традиционните саксийни почви. Ако почвата микс, която използвате, съдържа твърде много торф, призоваваме ви да добавите 20% финни песъчинки, така че да може да се оттича водата. Семената, които сте посадили в почва, която е твърде плътна, ще причини гниене на семената. Следвайте инструкциите от пакетчето за покълване на семената. Ако се отклоните, с много от тези семена, няма да имате успех. Посадете семената веднага след като сте ги получили. На повечето тропически семена кълняемостта е кратка и не се препоръчва съхранение на семената за дълъг период. Някои семена пък изискват дълъг период от много месеци за покълване, което е изключение, а не правило. Повечето от семената по възможност най-свежи.

Добавете Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids) към Вашата поръчка
или
Направете ЛЕСНА директна заявка за поръчка на Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids)

Други разновидности на продукта:

Плумерия, семена
(Plumeria Fruit Salad, Frangipani Red, Yellow, Pink, Multi Colour Hybrids)
Семена / Seeds
Плумерия, семена (Plumeria Fruit Salad, Frangipani Red, Yellow, Pink, Multi Colour Hybrids)
#0446       0 бр.       17.90 лв
Плумерия, семена
(Plumeria Lemon White Hybrids, Frangipani Lemon, White Hybrids)
Семена / Seeds
Плумерия, семена (Plumeria Lemon White Hybrids, Frangipani Lemon, White Hybrids)
#0447       0 бр.       17.90 лв
Плумерия, розова, семена
(Plumeria Pink Hybrid, Frangipani Pink Hybrids)
Семена / Seeds
Плумерия, розова, семена (Plumeria Pink Hybrid, Frangipani Pink Hybrids)
#0448       0 бр.       17.90 лв
Плумерия, семена
(Plumeria Cerise Hybrids, Frangipani Cerise Hybrids)
Семена / Seeds
Плумерия, семена (Plumeria Cerise Hybrids, Frangipani Cerise Hybrids)
#0449       0 бр.       17.90 лв
Плумерия растение бял цвят
(Plumeria Lanna)

Плумерия растение бял цвят (Plumeria Lanna)
#2186       0 бр.       23.99 лв
Плумерия, микс готово растение
(Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids)
Семена / Seeds
Плумерия, микс  готово растение (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids)
#3235       0 бр.       24 лв
Плумерия разсад
(Plumeria)

Плумерия разсад (Plumeria)
#4741       0 бр.       10 лв


Коментирайте темата Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids), напишете своето мнение

Коментари за Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Плумерия, семена, смес, микс (Plumeria Mixed, Frangipani Mixed Hybrids), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (3) добавете нов коментар
lusi wasilewa
2010-04-13
poznavam tova tropi4esko rastenie ot ostrov bali mnogo e krasivo,neznam dali shte viree tuk no zashto da ne opitam.
Таня Тенева-Христова
2011-02-20
нямам мнение, просто искам да подаря това цвете на родителите ми
Админ
2011-02-20
Този продукт, не е готово растение, а семена, но в момента няма в наличност, за съжаление.

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море