Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » студоустойчиви » тревисти перенни многогодишни:

Подбрани растения, цветя, продукти Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon)

Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon)
Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon)
Каталожен номер: #0283
Единична цена: 6.50 лв
$4.11       |       3.42 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 0 бр.
За да се абонирате за нови бройки от Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon), кликнете тук.
Абонирайте се за автоматично съобщение
Количествата от Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon) в момента са изчерпани, молим да проверявате за нови в наличност. Ако се абонирате за този продукт, Вие изявявате желанието си да Ви осигурим нови количества от него и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим занапред, и компютърната системата ще Ви изпрати автоматично съобщение за наличност. Чрез абонирането Вие не правите поръчка. Попълвате в компютърната система само Вашият имейл и име (не попълвате адресни данни), за да Ви изпрати системата автоматично известие, когато продуктът е наличен. Получите ли го, Вие ще прецените дали желаете да си направите поръчка на този продукт през сайта, защото тогава попълването на адресни данни вече е възможно през системата.

До момента има 0 абонирали се.

Размери на продукта:
Контейнер: 5 литра
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon)
Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon) Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon) Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon) Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Други разновидности на продукта:

Хоста
(Hosta)

Хоста (Hosta)
#2818       НАЛИЧНО 1 бр.       5.99 лв
Хоста, Функия
(Hosta)

Хоста, Функия (Hosta)
#3500       НАЛИЧНО 1 бр.       11.55 лв
Хоста, Функия
(Hosta Antioch)

Хоста, Функия (Hosta Antioch)
#0151       0 бр.       4.80 лв
Хоста, Функия, малка
(Hosta)

Хоста, Функия, малка (Hosta)
#1195       0 бр.       2.56 лв
Хоста
(Hosta)

Хоста (Hosta)
#0330       0 бр.       3.50 лв
Хоста, Функия
(Hosta)

Хоста, Функия (Hosta)
#1202       0 бр.       5.45 лв
Хоста Албопикта, Функия
(Hosta Halcyon)

Хоста Албопикта, Функия (Hosta Halcyon)
#3291       0 бр.       6.50 лв
Хоста, Функия
(Hosta)

Хоста, Функия (Hosta)
#3494       0 бр.       16.50 лв
Хоста
(Hosta)

Хоста (Hosta)
#3902       0 бр.       10 лв
Хоста, Функия
(Hosta)

Хоста, Функия (Hosta)
#4509       0 бр.       5 лв
Бяла хоста
(hosta white feather)

Бяла хоста (hosta white feather)
#4463       0 бр.       10 лв
Хоста
(Hosta Big Daddy)

Хоста (Hosta Big Daddy)
#4416       0 бр.       10 лв
Хоста, Функия
(Hosta)

Хоста, Функия (Hosta)
#4498       0 бр.       6.56 лв
Хоста
(Hosta Wolverine)

Хоста (Hosta Wolverine)
#4596       0 бр.       5 лв


Коментирайте темата Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon), напишете своето мнение

Коментари за Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Хоста Халцион, Функия (Hosta Halcyon), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (5) добавете нов коментар
валентина иванова
2011-03-23
винаги съм искала да го имам
Ани
2011-03-23
Аз я имам,нещо бавно расте, но се радвам, че я имам към колекцията си от хости различни цветове
Антоанета Йорданова
18.04.2011
Имам и трите вида от снимката.Развиват се много добре стига да са под естествена сянка най-добре под дърво и да се поливат обилно през лятото.Прекрасни растения.
Десислава Халачева
28.05.2011
Поне по един вид хоста трябва да има във всяка градина,препоръчват специалистите градинари.Защото около нея, и с нея може да се постигне такъв декоративен ефект,какъвто се получава с малко на брой растения.наричат я още "Функия" по името на нейният изследовател -немският ботаник Х.Функ.Зареди приликата на листата с живовлика в Англия е позната и като Лилия-живовляк.Хостите са невероятно декоративни корещни растения,които бързо се разрасват в общирни плантации.Големите прикоренови листа са главното им украшение-различават се по форма,размер,багра и строеж.Разделянето на туфата се препоръчва да се прави през 4-5 години през пролета или есента,защото иначе растението се разраства прекомерно.Заседените млади растения през първата година се нуждаят от редовно поливане.Хостите се развиват добре на влажни,богати,неутрални или слабо кисели почви.Кореновата им система е мощна,което ги прави достатачно сухоустойчеви.Закривайки големи пространстав със своите листа,те на практика не се нуждаят от окопаване на почвата и борба с плевилите.Почти не се нападат от болести,но във влажна пролет могат сериозно да бъдат застрешени от голи охлюви,срещу които трябва да се заложит отровни примамки.В градината хостите отлично се съчетават с иглика,здравец,напръсник,астилбе,папрати,есенни анемонни и др.ранноцъфтящи и сенколюбиви видове.
Ginka Atanasova
02.09.2011
И аз ги имам.Едната в момента цъфти и е много красива

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море