Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Начало » екзотика » цитруси:

Подбрани растения, цветя, продукти Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar)

Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar)

Добави към Моята поръчка
или
Поръчай директно

Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar)
Каталожен номер: #4953
Единична цена: 95.00 лв
$60.13       |       50.00 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 1 бр.

Размери на продукта: 50-60 см
Допълнителна информация: уникално рядко екзотично растение
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar)
Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar) Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar) Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.
Добавете Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar) към Вашата поръчка
или
Направете ЛЕСНА директна заявка за поръчка на Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar)


Съвети за отглеждане на цитруси

Пресаждайте, когато саксията се изпълни с корени. Изнасяйте цитросите на открито от април до октомври. Подхранването да става на всеки 2 седмици. При появата на листни въшили или акари пръскайте веднага. Клоните на растението могат да се подразват според желаната форма. При появата на жълти нова листа добавете железен сулфат. През лятото поливайте растенията обилно всеки ден, но никога в чинийката да не се задържа водата.

Коментирайте темата Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar), напишете своето мнение

Коментари за Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

Имате шанса да напишете първия коментар за Цитрус пъстров лайм (Microcitrus australasica Finger lime Citron Caviar)...

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море