Градина Замъкът предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса към услугите на Замъкът. Онлайн градински магазин Градина Замъкът


Услугите на Замъкът Услугите на Замъкът

Услуга, която предлагаме, е проектиране и изграждане на градини. Наша цел и мисия е да носим за Вас красотата на природата на доспъпни цени, Вашето семейство или за Вашия бизнес. Изграждането, както и самото проектиране, изисква много подготовка, специализирани знания и най-вече развито естетическо чувство. Ние предлагаме професионални дизайнери да се погрижат, за да бъде вашата градина това, което искате, и това, което търсите. Ние се съобразяваме с Вашите изисквания, в същото време може да Ви спестим много като оставите работата по проектирането и изграждането на нас.

Самото проектиране е един процес, който включва различни етапи. Проучване на терена; Изготвяне на идеен проект; Изготвяне на макет; Допълнителни проекти, посадъчна схема, поливни системи. Всичко до голяма степен зависи от самата идея, желанията и възможностите в конкретния случай.

Ние изготвяме няколко идейни варианта, от които клиента има възможността да избере един от тях и вече на него се правят работните проекти. Ако клиента желае, може да си закупи от нас само идеен проект и да извърши сам изпълнението. За нас работят дизайнери и проектанти с дългогодишен опит и изключителен професинализъм, въображение и познания, които възхищават всеки успял да се докосне до техните решения. Свържете се с нас, за да ви изготвим оферта. Целта ни е да можете да се наслаждавате на красота, каквато малко хора могат да си позволят на супер добри цени. Естестено можете да се обърнете към нас и за реализация на проекти.

Оставете своето запитване, свържете се с нас.

Услуга, която предлагаме е проектиране и изграждане на водни площи, водни каскади, водни огледала.

Услуги за Вашата градина


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

За да посетите нашия нов онлайн магазин за картини, бижутерия и приложно изкуство, можете да натиснете тук - вижте повече.

Онлайн Арт Магазин ЗамъкътПоръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът


Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!
Сарафово Бургас - Бургаският Бевърли Хилс Замъкът Бургас - Почивка на море