Градина предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса. Градина


Транспортни услуги, доставка на цветя, растения, продукти, градинско оборудване Транспортна услуга доставка

Обслужваме всички селища на страната с куриер. Доставки на територията на гр. Бургас се извършват на цена 3 лв. Прочетете какви са условията по-долу:

Транспорт за градината услуга до дома

Нашата основна цел е клиентите да могат по възможно най-убодния и евтин начин да получат желаните от тях продукти и растения за градината, дома, офиса, хотела. Поради тази причина избрахме една от най-добрите и най-ефективни фирми, предлагаща съвсем ниски според нас цени за доставка на поръчаните продукти. За да се ориентирате колко би струвала цената на доставката, сме публикували оферта. Цената се формулира основно от тежестта на пратката. Също така можете да се запознаете и в кои дни от седмицата се извършват доставки от куриерската фирма във Вашето населено място.

Лео Експрес - Евтини куриерски услуги - Контакти с Лео Еспрес
Стандартни куриерски услуги и пълен списък на обслужваните населени места
Телефон "ЛЕО ЕКСПРЕС" ООД

Крайната цена, която заплащате, се формулира много лесно, като съберете транспортните разходи и стойността на самата пратка за наложен платеж. Според нас това е най-удобният начин за пазарене - времето и парите за транспорт, които пести клиентът, вместо да търси желаните от него продукти и да обикаля. Пазарейки онлайн, клиентът по този начин едновремно пести и време и пари за личен транспорт. А куриерската фирма, транспортирайки и много други пратки, успява да предложи толкова ниски цени за куриерската услуга, доставяйки Вашата пратка лесно и удобно до посочения от Вас адрес в онлайн магазина.
За проследяване на пратката кликнете ТУК

"ЛЕО ЕКСПРЕС" ООД 070010211 | www.leoexpres.bg

За по-големи поръчки има специални цени, които няма как да бъдат изложени тук. Направете си Вашата поръчка, след като знаем точните показатели на поръчката, ние ще направим всичко възможно да предложим най-добрата и изгодна за Вас цена.
Куриер "Интерлогистика" - Контакти с Интерлогистика
Документ файл Интерлогистика - тарифа 2009
Ако желаете да се запознаете в детайли, както и с целия тарифен план - как точно става формирането на цената за куриерската услуга, можете да си изтеглете от тук ценораспис за куриерските услуги на "Интерлогистика".

0-700-12-144 | www.interlogistica.bg

На цената на един градски разговор можете да се обърнете към самата фирма куриер, за да проверите актуални цени, ако желаете. Също така можете да позваните и на нас, за да проверите колко е приблизителната тежест на Вашата пратка от онлайн магазина.
Куриер "Еконт Екпрес" - Контакти с Еконт Експрес За контакти - ЕконтФон - Безплатен номер за връзка с управлението
0.7001.7300 | www.econt.com

От тук можете да намерете най-близкия до Вас офис на "Еконт Експрес":


А от тук можете да разберете Вашето населено място в кои дни се обслужва от "Еконт Експрес":[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

Картини, бижутерия и приложно изкуство.
Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!