Градина предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса. Градина


Начало » сукуленти » дудлея dudleya:

Подбрани растения, цветя, продукти Дудлея (Dudleya)

Дудлея (Dudleya)

Добави към Моята поръчка
или
Поръчай директно

Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Дудлея (Dudleya)
Каталожен номер: #1565
Предишна цена: 25.00 лв
Отстъпка: - 10 %
Нова единична промо цена: 22.50 лв
Спестявате по 2.50 лв на закупен брой
$14.24       |       11.84 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 1 бр.

Размери на продукта: 12-15 см

Описание: Дудлеята има месести сребристи листа, сякаш обсипани с брашно или сняг. С този похват природата си служи, за да ги предпазва от пресушаващото въздействие на слънцето. Близък родственик на ешвериите.

ИЗПРАЩАНЕТО НА КАКТУСИТЕ И СУКУЛЕНТИТЕ СТАВА НА КОРЕН БЕЗ ПРЪСТ И САКСИЯ С ЦЕЛ ОЛЕКОТЯВАНЕ ПРАТКАТА НА КЛИЕНТА, ТЪЙ КАТО РАСТЕНИЯТА СА ИЗДРЪЖЛИВИ И ТОВА ЗА ТЯХ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ПРЕСТОЯТ 1-2 ДЕНОНОЩИЯ БЕЗ ПРЪСТ И ПОЛИВКА.
Изложение: Трябва да се гледа на пряка слънчева светлина.
Семейство: Crassulaceae
Издръжливост / Студоустойчивост: Температурата през зимата не трябва да пада под 10 градуса.
Изисквания при отглеждането: Всяко докосване до листата, както и поливането, могат да оставят следи върху финото бяло покритие. За да не се мокрят листата, водата трябва много внимателно да се налива или в подложката, или (още по-внимателно) направо върху почвата. Да се полива много рядко, особено през зимата, колкото да не изсъхнат листата.
Допълнителна информация: Дудлеята расте в Мексико, където покрива като с бяла пелена цели скалисти хълмове, огрени от жаркото слънце. Достига на височина около 30 см, а диаметърът на розетката й може да нарасне до 25 см
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Дудлея (Dudleya)
Дудлея (Dudleya) Дудлея (Dudleya) Дудлея (Dudleya) Дудлея (Dudleya) Дудлея (Dudleya) Дудлея (Dudleya) Дудлея (Dudleya) Дудлея (Dudleya)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.


Аранжировки със сукуленти by gradinatv
Добавете Дудлея (Dudleya) към Вашата поръчка
или
Направете ЛЕСНА директна заявка за поръчка на Дудлея (Dudleya)

Други разновидности на продукта:

Дудлея бял гном
(Dudleya white gnoma)

Дудлея бял гном (Dudleya white gnoma)
#4366       0 бр.       28 лв
Дудлея
(Dudleya caespitosa)

Дудлея (Dudleya caespitosa)
#4864       0 бр.       12 лв
Дудлея
(Dudleya virens ssp. hassei)

Дудлея (Dudleya virens ssp. hassei)
#4865       0 бр.       9 лв
Дудлея
(Dudleya pachyphytum)

Дудлея (Dudleya pachyphytum)
#5042       0 бр.       21 лв


Коментирайте темата Дудлея (Dudleya), напишете своето мнение

Коментари за Дудлея (Dudleya):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Дудлея (Dudleya), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

Имате шанса да напишете първия коментар за Дудлея (Dudleya)...

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

Картини, бижутерия и приложно изкуство.
Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!