Градина предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса. Градина


Начало » семена » семена от тропични плодове:

Подбрани растения, цветя, продукти Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica)

Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica)

Добави към Моята поръчка
или
Поръчай директно

Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica)
Каталожен номер: #1318
Предишна цена: 4.99 лв
Отстъпка: - 50 %
Нова единична промо цена: 2.50 лв
Спестявате по 2.50 лв на закупен брой
$1.58       |       1.31 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 1 бр.

Размери на продукта: 5 броя семена в пакет

Описание: Плодовете са годни за консумация носят полъха на Тропика с атрактивни големи космати листа. Издържливостта им е подобна на кордилинетата до -10 °, -20 ° C. Понякога виждаме, че то расте в градината. Това растение издържа горещите и сухи лета, зимува в Южна България без проблем с укритие само докато е малко. Идеално е за отглеждане в контейнери и зимни градини.
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica)
Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica) Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica) Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.
Добавете Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica) към Вашата поръчка
или
Направете ЛЕСНА директна заявка за поръчка на Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica)

Други разновидности на продукта:

Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула
(Eriobotrya japonica)

Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica)
#0718       0 бр.       9.99 лв


Коментирайте темата Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica), напишете своето мнение

Коментари за Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (4) добавете нов коментар
Blaga Nikolova
08.05.2012
Имам го от две години.Върви много добре за сега.На коя година започва да дава плодове.
Админ
08.05.2012
Като се оформи като малко дръвче.
Марияна Аризанова
14.09.2012
Къде се отглежда японската мушмула? Вирее ли на двора, страда ли от болести и какви размери достига?
Ани
14.09.2012
Може да се отглежда и на двора, по Черноморието зимува отвън.Става дръвче.Може също така да се отглежда и в контейнер като лимоните, виждала съм го да плодадава в голям контейнер.

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

Картини, бижутерия и приложно изкуство.
Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!