Градина предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса. Градина


Начало » екзотика » екзотични плодове и зеленчуци:

Подбрани растения, цветя, продукти Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica)

Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica)
Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica)
Каталожен номер: #0718
Единична цена: 9.99 лв
$6.32       |       5.26 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 0 бр.
За да се абонирате за нови бройки от Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica), кликнете тук.
Абонирайте се за автоматично съобщение
Количествата от Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica) в момента са изчерпани, молим да проверявате за нови в наличност. Ако се абонирате за този продукт, Вие изявявате желанието си да Ви осигурим нови количества от него и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим занапред, и компютърната системата ще Ви изпрати автоматично съобщение за наличност. Чрез абонирането Вие не правите поръчка. Попълвате в компютърната система само Вашият имейл и име (не попълвате адресни данни), за да Ви изпрати системата автоматично известие, когато продуктът е наличен. Получите ли го, Вие ще прецените дали желаете да си направите поръчка на този продукт през сайта, защото тогава попълването на адресни данни вече е възможно през системата.

До момента има 0 абонирали се.

Размери на продукта: 20-25 см

Описание: Ериоботрия, Малтийска слива, Японската мушмула (Eriobotriya japonica), екзотичен, плод
Изложение: слънчево, завет
Допълнителна информация: Зимата при нас презимува, но страда докато е още малка, затова първите години правете й зимно укритие.Когато се климатизира и е пораснала достатъчно, няма да има нужда.
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica)
Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica) Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica) Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Други разновидности на продукта:

Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена
(Eriobotrya japonica)
Семена / Seeds
Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула, семена (Eriobotrya japonica)
#1318       НАЛИЧНО 3 бр.       2.50 лв


Коментирайте темата Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica), напишете своето мнение

Коментари за Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Ериоботрия, Малтийска слива, Японска мушмула (Eriobotrya japonica), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (17) добавете нов коментар
blaga nikolova
2010-07-16
da tova qdliv plod lie
Админ
2010-07-17
Да ,разбира се, ние сме по ядливите екзотични плодове. В Созопол има вече големи дървета в дворовете, аз лично съм виждала плододаващи в контейнер, които се гледат на остъклено помещение или тераса,Това е ядлив екзотичен плод, също като фейхуа, хинапа-китайска фурма, които са също много полезни и богати на витамини и все още има по някоя друга бройка от тях
Тони Тодоров
2010-11-03
Добре,днес си получих мушмулата от вас и почвам да си я гледам и ще видя какво ще излезе.Искам само да попитам от резник ли сте я получили така или от семе,за да знам да чакам ли плодове някога? И все пак благодаря!
Админ
2010-11-06
Не знаем дали е от резник или семе ,защото са внос.Моите ериоботрии и двете са от семе, от резник пробвах,не стана.Относно плододаването, не знам на коя година от развитието става но съм виждала на снимка голямо плододаващо дръвче в Созопол, а ето и едно,на този видеоклип, което плододава ,но е гледано в голям съд и в момента е с плодове.От моите, тази която я гледам зимата вътре в неотопляемо остъкление,се развива много по-бързо и изпревари тази отвън,макар че е с доста години по малка, може би тя и по-рано ще плододава- вече е над 120см. Ето още един нидеоклип на същата градина ,накрая може да се види контейнера, в който е засадена ериоботрията.

екзотична градина в РавадиновоЕкзотична градина - Равадиново -
Uploaded by gradinatv. - Classic TV and last night's shows, online.
кънчева
15.06.2012
Blaga Nikolova
14.10.2012
И аз да попитам ,гледам я от две години.Кога да чакам плодове.Гледам я на остъклен балкон.
Ани
14.10.2012
Рано е още, трябва да стане като малко дръвче, аз я чакам вече четвърта годна, но в интрес на истината не съм подхранвала достатъчно. доматеното дърво и то плододава след четвъртата гдина.
иван
24.05.2013
японската мушмула е позната в Сандански от 1973г.Сега може да се видат дръвчета по 10-12метра.Плододават редовно при условие че са не по малко от две фиданки.
antonina koleva
08.11.2013
облагородено ли е дръвчето?
Админ
08.11.2013
Ериоботриите не са като цитрусите, да се облагородяват.
Емилия Гинева
20.07.2014
Какъв вкус има този плод?
Админ
20.07.2014
По принцип вкусът е трудно да се опише с думи, трябва да се опита.Най общо, като е узрял е сладък.
Лена Давидова
12.05.2015
Получих растенията, за което благодаря, но не ми е ясно трябва ли да се подрязват когато пораснат, като другите плодни дръвчета или - не?
Админ
12.05.2015
Няма нужда, но ако нещо Ви пречи или притеснява с цел оформяне на по-красива корона, можете да го направите.
Лена Давидова
12.05.2015
И как точно се употребяват плодовете? Маха ли се кората като на цитрусите, или е тънка като на мушмулата, но и тяхната се обелва преди консумация.
Лена Давидова
12.05.2015
Благодаря!
Админ
12.05.2015
Като кайсиите е и може да не се бели, когато е узрял плодът.

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

Картини, бижутерия и приложно изкуство.Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!