Градина предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса. Градина


Начало » семена » семена от тропични лиани:

Подбрани растения, цветя, продукти Киви, семена (Actinidia chinensis Kiwi)

Киви, семена (Actinidia chinensis Kiwi)
Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Киви, семена (Actinidia chinensis Kiwi)
Каталожен номер: #0377
Единична цена: 8.50 лв
$5.38       |       4.47 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 0 бр.
За да се абонирате за нови бройки от Киви, семена (Actinidia chinensis Kiwi), кликнете тук.
Абонирайте се за автоматично съобщение
Количествата от Киви, семена (Actinidia chinensis Kiwi) в момента са изчерпани, молим да проверявате за нови в наличност. Ако се абонирате за този продукт, Вие изявявате желанието си да Ви осигурим нови количества от него и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим занапред, и компютърната системата ще Ви изпрати автоматично съобщение за наличност. Чрез абонирането Вие не правите поръчка. Попълвате в компютърната система само Вашият имейл и име (не попълвате адресни данни), за да Ви изпрати системата автоматично известие, когато продуктът е наличен. Получите ли го, Вие ще прецените дали желаете да си направите поръчка на този продукт през сайта, защото тогава попълването на адресни данни вече е възможно през системата.

До момента има 0 абонирали се.

Размери на продукта: 10 броя семена в пакет

Описание: Семена от тропични лиани. Една наистина атрактивна лоза с едри зелени листа с форма на сърце. Може да се покатери върху друг голям храст или ограда. Студоустойчивост -15 градуса по целзий, но ако искате да произведете плодове ще ви потрябват повече от едно растение, тъй като те са или мъжки или женски растения.
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Препоръки по отношение на често задавани въпроси относно покълването на семената.

Много от семената и луковиците, които предлагаме, не са традиционни стайни растения. Много от тях са изключително чувствителни към количеството влага, получени и конкретния вид на почвата, която се използва. Не би трябвало да се използва обикновената саксийна почва, която е за готови растения. Това е най-често срещаната грешка, тъй като тази почва е прекалено сбита в молекулярната си структура, и това е пагубно за семената. Почвата остава мокра и причинява на семената гниене от комбинацията на влага плюс липсата на кислород, причинено от плътна почва. Подчертаваме, че почвата трябва да е добре отцедена и добре източена. Използвайте почвени смеси, а не традиционните саксийни почви. Ако почвата микс, която използвате, съдържа твърде много торф, призоваваме ви да добавите 20% финни песъчинки, така че да може да се оттича водата. Семената, които сте посадили в почва, която е твърде плътна, ще причини гниене на семената. Следвайте инструкциите от пакетчето за покълване на семената. Ако се отклоните, с много от тези семена, няма да имате успех. Посадете семената веднага след като сте ги получили. На повечето тропически семена кълняемостта е кратка и не се препоръчва съхранение на семената за дълъг период. Някои семена пък изискват дълъг период от много месеци за покълване, което е изключение, а не правило. Повечето от семената по възможност най-свежи.


Други разновидности на продукта:

Киви аргута хибрид
(Actinidia arguta Bayern)

Киви аргута хибрид (Actinidia arguta Bayern)
#4308       НАЛИЧНО 1 бр.       32 лв
Киви аргута хибрид
(Actinidia arguta Geneva)

Киви аргута хибрид (Actinidia arguta Geneva)
#4309       НАЛИЧНО 1 бр.       32 лв
Киви аргута хибрид
(Actinidia arguta Ken s Red)

Киви аргута хибрид (Actinidia arguta Ken s Red)
#4310       НАЛИЧНО 1 бр.       32 лв
Киви Джени хибрид
(Actinidia Deliciosa Jenny)

Киви Джени хибрид (Actinidia Deliciosa Jenny)
#0691       0 бр.       12.80 лв
Киви аргута хибрид
(Actinidia arguta Issai)

Киви аргута хибрид (Actinidia arguta Issai)
#1464       0 бр.       14.50 лв
Киви коломикта
(Actinidia kolomikta)

Киви коломикта (Actinidia kolomikta)
#2666       0 бр.       15 лв
Киви коломикта
(Actinidia kolomikta)

Киви коломикта (Actinidia kolomikta)
#2668       0 бр.       15 лв


Коментирайте темата Киви, семена (Actinidia chinensis Kiwi), напишете своето мнение

Коментари за Киви, семена (Actinidia chinensis Kiwi):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Киви, семена (Actinidia chinensis Kiwi), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (7) добавете нов коментар
verkata69
2010-02-14
За пръв път съм на този сайш.много ми хареса ,искам да си закупя от вашто киви.Пишете ми как щесе получат
verkata69
2010-02-14
от одавна чакам за този плод даси купя расъд ашладисан.Един мъжки и един женски. (Actinidia chinemsis Kiwi).Дълго лисе чака за доставка
Админ
2010-02-17
Радвам се, че ви харесва сайтът. Поръчките се изпълняват при първа възможност. Точен период на доставка много трудно може да се определи
gergana
2010-04-24
kivito kolko goliamo raste i pri nas mozhe li da ima plodove
Киви, семена, Actinidia
2010-04-24
Нашия комшия цял ред като хасма направени кивита и си прави майтапа, че ще прави вече ракия от кивита. Толкова много плододават. Тук в Сарафово има по много дворове вече плододаващи кивита. Спокойно преживяват студовете. Аз специално имах доста кивита, но ги уморих през лятото от сушата и горещините. В Черноморец съм виждала асма от различни видове кивита, между които и киви аргута, което се яде с коричката и е по-дребничко. Даже преди 2-3 седмици сях семенца от кивита и мисля, че вече започнаха да никнат.
Николов
22.01.2012
"Семената ще бъдат доставени в рамките на 1-2 месеца." - Аз от ebay поръчвам и доставките на семена са по бързи до 7 дена. Семената засяти от киви, трябва да се облагородяват или ашладисват иначе няма на вържат плодове. Има мъжки и женски кивита , за да върже женското , трябва да имате и мъжко.
Админ
22.01.2012
Относно доставките на семена - това че е записано този срок не означава, че винаги са бавят по толкова,ние сме дали по-дълъг ориентировъчен срок, защото това зависи от много неща - не всеки в БГ има карта за разплащане по интернет и затова се прави групова поръчка. Изчаква се да се посъберат няколко души и така една доставка с транспортните си разходи се разпределя и идва по-евтино и затова се изчаква да се посъберат. Понякога от Англия също идват за една седмица, но понякога нашите пощи ги забавят, както беше сега около Нова Година. Макар че знаехме, че пратката е тръгнала, по не може да се търси даже преди да са минали 45 дни, но тя си дойде благополучно ,но с голямо закъснение, после ние още на деня ги разпращаме по адресите и при нас не се бавят. Така че, надяваме се вашата забележка да не е злонамерена или да подканва клиентите ни да пазаруват от други сайтове или пък да намеквате, че ние ги бавим прекалено много.

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

Картини, бижутерия и приложно изкуство.Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!