Градина предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса. Градина


Начало » рисувано стъкло » рисувани шишета:

Подбрани растения, цветя, продукти Рисувана ваза с цветя и плодове

Рисувана ваза с цветя и плодове
Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Рисувана ваза с цветя и плодове
Каталожен номер: #0907
Единична цена: 16.00 лв
$10.13       |       8.42 €
Цените са БЕЗ доставката. За цената на доставката вижте тук
Налични количества: 0 бр.
За да се абонирате за нови бройки от Рисувана ваза с цветя и плодове, кликнете тук.
Абонирайте се за автоматично съобщение
Количествата от Рисувана ваза с цветя и плодове в момента са изчерпани, молим да проверявате за нови в наличност. Ако се абонирате за този продукт, Вие изявявате желанието си да Ви осигурим нови количества от него и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим занапред, и компютърната системата ще Ви изпрати автоматично съобщение за наличност. Чрез абонирането Вие не правите поръчка. Попълвате в компютърната система само Вашият имейл и име (не попълвате адресни данни), за да Ви изпрати системата автоматично известие, когато продуктът е наличен. Получите ли го, Вие ще прецените дали желаете да си направите поръчка на този продукт през сайта, защото тогава попълването на адресни данни вече е възможно през системата.

До момента има 0 абонирали се.

Размери на продукта: 30 см

Описание: Рисувана ваза с цветя и плодове. С техника декопаж. Рисунката изпълнена със специални бои за стъкло. Мотивите са в лозови листа и гроздови плодове, тематично подбрани. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА ЗА БУРГАС е 5 лв.
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Рисувана ваза с цветя и плодове
Рисувана ваза с цветя и плодове Рисувана ваза с цветя и плодове Рисувана ваза с цветя и плодове Рисувана ваза с цветя и плодове Рисувана ваза с цветя и плодове Рисувана ваза с цветя и плодове Рисувана ваза с цветя и плодове Рисувана ваза с цветя и плодове
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Още цветя, растения и продукти от категорията рисувани шишета

Рисувано шише в техника декупаж
()

Рисувано шише в техника декупаж
#1401       НАЛИЧНО 1 бр.       16 лв
Рисувано шише в техника декупаж
()

Рисувано шише в техника декупаж
#1400       0 бр.       16 лв


Коментирайте темата Рисувана ваза с цветя и плодове, напишете своето мнение

Коментари за Рисувана ваза с цветя и плодове:

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Рисувана ваза с цветя и плодове, може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (4) добавете нов коментар
Диляна
10.04.2011
Здравейте ,всички от екипа на "Онлайн Магазин Градина " , радвам се , че Ви има . От все сърце Ви пожелавам много успехи за напред .Бъдете щастливи .
Админ
10.04.2011
Благодарим ви от все сърце
Росица Стоилова
29.11.2013
Радвам се че Ви намерих
Админ
29.11.2013

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

Картини, бижутерия и приложно изкуство.Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!