Градина предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса. Градина


Начало » топлолюбиви » декоративно-листни:

Подбрани растения, цветя, продукти Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata)

Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata)
Изпращане до приятел/ка Изпращане до приятел/каВнимание! Много от растенията променят вида си през периодите на своята вегетация, но тук се представя растението в най-атрактивния му вид, цъфтеж или листно-декоративна украса.
Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata)
Каталожен номер: #5079
Към търга за Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata)
Налични количества: 0 бр.
За да се абонирате за нови бройки от Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata), кликнете тук.
Абонирайте се за автоматично съобщение
Количествата от Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata) в момента са изчерпани, молим да проверявате за нови в наличност. Ако се абонирате за този продукт, Вие изявявате желанието си да Ви осигурим нови количества от него и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим занапред, и компютърната системата ще Ви изпрати автоматично съобщение за наличност. Чрез абонирането Вие не правите поръчка. Попълвате в компютърната система само Вашият имейл и име (не попълвате адресни данни), за да Ви изпрати системата автоматично известие, когато продуктът е наличен. Получите ли го, Вие ще прецените дали желаете да си направите поръчка на този продукт през сайта, защото тогава попълването на адресни данни вече е възможно през системата.

До момента има 20 абонирали се.

Размери на продукта: 25-30 см
Семейство: Змиярникови
Внимание!
Бройките и размерите на продуктите често се актуализират, но ако желаете, можете да направите справка/запитване към нас, за да бъдат направени уточнявания за количества и размери.

Извиняваме се на клиентите, ако поръчката бъде забавена известно време, зависещо от няколко фактора като направени и изпълнявани преди Вас други поръчки, заявка на някои от растенията, които се забавят, поради независещи от нас причини, и забавянето в повечето случаи може да е поради ограниченото ни време и необходимостта да съвместяваме производство и изпълняване на поръчки с куриер. Освен това се съобразяваме с почивните дни и празници, в които пратки не се изпращат, тъй като куриерските фирми тогава не работят. Избягваме изпращане на пратки в петък (последния работен ден от седмицата), за да не престояват растенията по офисите на куриерските фирми без грижи. Понякога, ако Вашето селище не се обслужва, както големите градове всеки ден от куриерите, се налага да се изчака графика на обслужване на селището.

Ако вашият продукт ви е нужен спешно или за подарък, молим да ни уведомите по телефона, имейл или в допълнителните бележки при пускане на поръчката, за да се опитаме да реагираме по възможност най-бързо.

Молим Ви, не отлагайте направата на поръчка за последния момент преди Вашето събитие, защото тогава може да е трудно или невъзможно да отреагираме. Но ние ще направим всичко възможно да изпълним Вашето желание, ако това е по силите ни, и да доставим желания от Вас артикул в удобния за Вас момент. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, когато случаят е спешен или когато имате желание поръчката да бъде доставена с отлагане във времето за по-късна дата, удобна за Вас. Молим, не се колебайте да се свържете с нас и да ни уведомите относно Вашите желания.

Благодарим Ви за вниманието и надяваме се да проявите търпение и разбиране.


Допълнителни снимки за Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata)
Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata) Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata) Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata) Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata) Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata)
Ако имате някакви въпроси или специални желания, моля свържете се с нас.
Ако забележите отсъстващо или неправилно название, молим, напишете своя вариант на названието в коментарите или на нашия имейл.

Как да поръчате? - кликнете тук.
Как става доставката? - кликнете тук.

Този продукт Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata) е обявен на ТЪРГ! Начинът да си го закупите е като спечелите търга, предлагайки най-добрата цена от всички участници:

Днес е 24.10.2021 НЕДЕЛЯ, а търгът изтича на 08.07.2021 включително.

35
Достигнала текуща цена: 69.00 лв

Търгът е приключил!

Участници в търга за Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata):

Водещ: 1. Бо 69.00 лв
2. Koker 68.50 лв
3. mi_ho 68.50 лв
4. Бо 68.50 лв
5. mi_ho 68.00 лв
6. Бо 67.50 лв
7. Бо 65.50 лв
8. Бо 65.50 лв
9. Бо 65.50 лв
10. Бо 65.50 лв
11. Бо 65.50 лв
12. Бо 60.50 лв
13. Emilia 65.00 лв
14. Искра 66.00 лв
15. Бо 65.50 лв
16. Бо 65.50 лв
17. Бо 65.50 лв
18. Emilia 65.00 лв
19. Бо 60.00 лв
20. jabche 59.50 лв
21. jabche 59.50 лв
22. jabche 59.50 лв
23. Бо 58.00 лв
24. Ети 57.50 лв
25. Бо 57.00 лв
26. Радина Г. 55.00 лв
27. Радина Г. 55.00 лв
28. Ети 50.50 лв
29. Бо 45.50 лв
30. Шиидов 44.50 лв
31. Ema 44.50 лв
32. petya 20.00 лв
33. petya 20.00 лв
34. petya 20.00 лв
35. Инфинити 20.00 лвКоментирайте темата Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata), напишете своето мнение

Коментари за Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata):

Ако имате личен опит с отглеждането или впечатления за Филодендрон, Монстера вариегата (Monstera Deliciosa albo variegata), може да го споделите тук пред всички. Напишете своя коментар. Не давайте линкове към други комерсиални сайтове, ако рекламата не е заплатена предварително.

От / Дата Коментари (1) добавете нов коментар
Михаела Георгиева
06.01.2021
Желая да си закупя това растение Монстера вериегата! Очаквам да ми пишете при наличност! Благодаря!

Добавете нов коментар:

(love) (rose) (f) (rose1) (rose2) (rose3) (sunny) (sun) (roseshy) (heart) (blume) ^_^ (flora) :-> :-) :) :D :( :| :-/ :x ;( :P ;) 8-) :O (sweat) :* (blush) :^) |-) |-( (inlove) ]:) (yawn) (doh) :? (wasntme) (party) :S (mm) 8-| (wave) (call) (angel) (wait) (chuckle) (clap) (y)
Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313
[ +50 точки ]


[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

Картини, бижутерия и приложно изкуство.
Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!