Градина предоставя подарък за поръчка над 100 лв или при 10 направени и изпълнени поръчки при нас. За целта използвайте един и същ имейл адрес. Благодарим Ви за интереса. Градина


Регистрация

Регистрацията не е задължителна, но е препоръчителна, защото автоматично се попълват полетата за въвеждане на Вашите данни. Също така имате възможността да преглеждате направените от Вас поръчки, коментари и абонаменти.

Моля, попълнете следните данни:Моля, уверете се добре, че мобилният е изписан правилно, да не е пропусната или объркана някоя цифра.
Молим, давайте САМО адрес за доставка, на който ще има човек да посрещне пратката от куриер в работно време и ще има възможност да заплати стойността на поръчаната пратка чрез наложен платеж + транспорта от куриерската фирма.

Допълнителни бележки: (Тук може да отбележете Вашите желания относно поръчката, адресирано до нас, във формата на кратко съобщение и ние ще се опитаме да се съобразим с него. Ако сте посочили до офис на Еконт или Лео Експрес, моля уточнете най-удобния за Вас офис.)

Желая да получавам специални оферти на електронната ми поща, свързани с gradina.zamakabg.com.
1313[Добави gradina.zamakabg.com в любими сайтове]

Картини, бижутерия и приложно изкуство.
Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Ако желаете да бъдете информирани за специални
предложения, които имаме към Вас, моля, изпратете

Поръчка на цвята, растения - Онлайн градински магазин Замъкът
Транспортни услуги, куриери, доставка до дома, офиса
Гласувайте и ДНЕС за нас!